fredag 25 januari 2013

Mysigt!

Haft kvalitetstid med E idag, vi åkte till torget kollade och shoppade lite allt möjligt käkade middag ute! Hon ville ha pannkakor som varje gång vi kommer till torget så de fick det bli det!

Borde sovit förlängesedan, har extra beredskap för en kille som är sjuk så sömn och snö hade varit gott! Så först sömn sedan snö i den ordningen hade varit najs! Jobbar dock vanliga tider i helgen så blir det ingen snö så blir de bara vanligt jobb imorgon och söndag!

Har så mycket tankar och funderingar som bubblar ibland! Gäller att veta vart man skall och välja vad som är värt att lägga energin på! Just nu är det mycket jobb men så får det vara för tillfället för det kommer löna sig sen! Ganska snart så det är skönt iaf! Annars är de 100 % Ella som gäller, å vilken skillnad det är på henne! Det var väldigt mycket trots ett tag, men nu är hon sådär bara underbar (nästan hela tiden, lite trots vill man allt ha ;)

Så förtillfället finns inte så mycket tid till annat runt om, men vintern är ändå så tråkig så bättre ta igen de till sommaren :)

Idag dansa vi loss till Sean banan bla här hemma och hon är verkligen en sån energitjej när det gäller sånt och de är så härligt att se! Även om man känner sig lite gammal när det är 20 låten som går och man är trött ;-)

Nä nu får jag ta mig i kragen, sov så gott!

Min älskade lilla tjej, bästa E ❤



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar