onsdag 29 augusti 2012

À new day!

Tänk vad underbart det är att vakna på morgonen trots att sambon inte hunnit gå till jobbet, men att känna sig nöjd och glad och en liten tjej som vaknat och vill gå upp, trots att man är trött! (han åker innan 6:30)

Efter dagen igår så var de så skönt att få en urladdning, för de behövdes verkligen! Har hängt en del på familjeliv det sista och my goood vilka människor det finns! Det är verkligen till för att bli tokig ibland haha! Mycket saker som har spelat in, men nu känner jag att jag kan lägga bort de personer/saker som stört mig otroligt mycket! Det kommer alltid att vara på det viset och det är bara acceptera och inte reagera för det är effekten dom vill ha :-)

Kommit på hur dumt det ser ut att gapa för mycket på fejjan, så därför får ni era stackare läsa saker i bloggen istället för fejjan har avvecklats ganska mycket falskt.. Känns som så mycket personer som man inte har någon kontakt mm vet så mycket mer än dom borde mm mm. Så nu ska jag komma till att blogga mera :-)

Manikyr innan jobbet idag, frågan är vilken färg?! Är sugen på svart eller vitt, men så finns de en blå som är
Redigt snygg med! Hmm får se M kanske redan har ett förslag på gång
:-)

Har en underbar sambo som kramat mig hela natten, då blir man liten och trygg ❤ ❤ ❤

Ps hittade en resa som går i oktober och vi vill åka, måste kolla om vi kan ta med E oxå för resan är för 2 personer annars blir de svårt :-)

2 kommentarer:

  1. Va är de för idioter som lägger sig i vad andra gör och inte!!! blir så jävla trött..

    åå en resa hade ju suttit fint =) vart åker ni isf??

    Vill se bild på dina snygga naglar sen ;)
    Ha en skön dag på jobbet <3<3

    SvaraRadera
  2. Turkiet går den resan tull :))
    Lägger upp imorgon puss och kram <3

    SvaraRadera